top of page

Go Skateboarding Day op 21 juni

21 jun. 2023

Stichting Stadsnomade organiseerde in samenwerking met Skatedeluxe, Bonnefantenmuseum en Maastricht Vitale stad een dag vol plezier, adrenaline en samenhorigheid, waarbij ongeveer 150 jonge skateboarders uit o.a. Maastricht, Aken, Luik, Vaals en Heerlen de kans grepen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder spannende Best Trick Jams.


De straten van Maastricht kwamen tot leven door de energie en het enthousiasme van de skateboardcommunity. De deelnemers werden uitgedaagd om hun beste trucs te laten zien en ze werden aangemoedigd door een groot aantal toeschouwers, die langs de kant stonden. Het publiek werd meegesleept door de opwinding en juichte luidkeels bij elke geslaagde truc. Het was geweldig om te zien hoe deze gemeenschap samenkwam en elkaar inspireerde om nieuwe hoogten te bereiken.

Dit evenement zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun en samenwerking van onze geweldige partners. Skatedeluxe, Bonnefantenmuseum en Maastricht Vitale stad hebben zich ingespannen om ervoor te zorgen dat dit een onvergetelijke dag werd voor alle deelnemers en toeschouwers. We zijn onze sponsors enorm dankbaar!


We willen ook alle skateboarders bedanken die deze dag speciaal maakten. Jullie hebben ons verbaasd met jullie talent, doorzettingsvermogen en positieve houding. Het was geweldig om te zien hoe jullie elkaar aanmoedigden en inspireerden, en hoe jullie je liefde voor skateboarden met ons deelden. Jullie zijn het hart en de ziel van onze gemeenschap, en jullie hebben deze dag tot een onvergetelijk evenement gemaakt.


Last but not least willen we ook alle toeschouwers bedanken die naar Maastricht zijn gekomen om dit spektakel mee te maken. Jullie aanmoedigingen en positieve energie hebben de skateboarders geholpen om het beste uit zichzelf te halen. 


Go Skateboarding Day in Maastricht was een dag vol vreugde, creativiteit en community. Het heeft laten zien hoe skateboarden mensen samenbrengt en hoe het een positieve impact kan hebben op jonge mensen.

bottom of page